sábado, 8 de noviembre de 2014

VISITEM L'HOSPITAL DE TERRASSA

Bona tarda a tothom!

Ahir divendres, vam visitar l'Hospital de Terrassa per tenir una entrevista amb la psiquiatra Mariette Estevez i amb la infermera Laura Rubio, espacialista en salut mental.
La Dra. Estevez ens va aclarir dubtes importants que teníem i vam adquirir nous coneixements que ens han servit, òbviament, per saber més sobre la malaltia, els malalts, antipsicòtics...
La infermera Laura Rubio, igual que la psiquiatra, ens va aclarir conceptes, corregir idees equivocades i ampliar coneixements.
Gràcies a aquestes entrevistes hem conegut molt més el paper d’un/a psiquiatra i d’un/a infermera especialista. A més, ens van mostrar antipsicòtics en pastilles i intramusculars, les agulles que utilitzen i ens van explicar que aquestes, tenen una mena de tap, el qual serveix per que una vegada posat l’antipsicotic per via intramuscular, si el pacient està esverat, no hi hagi risc que les/els infermeres/rs es punxin.
Abans de marxar, ens van donar mostres d’aquests antipsicòtics intramusculars i de les agulles, cosa que agraïm molt.

Volem destacar la simpatia i amabilitat de la infermera i la psiquiatra, que en tot moment es van mostrar receptives amb nosaltres i la seva disposició a ajudar-nos en qualsevol altra cosa que necessitem. De fet, la setmana vinent, si no hi ha canvis, anirem de nou a l’Hospital per que ens ensenyin com posen les contencions als pacients, que son una mena de corretges que impedeixen el moviment de les extremitats i/o el cos, i ens les posaran a nosaltres per que ens fem una idea de quina sensació poden sentir.


Foto amb la infermera (esquerra)
i la psiquiatra (dreta)
Antipsicòtics en pastilles,
intramusculars i agulles
Compartiments amb medicaments


Falta molt poc per acabar la memòria escrita i estem contentes amb el resultat que està tenint. Venen setmanes complicades, amb molts exàmens, però intentarem no deixar molt de banda el treball.


Fins la pròxima entrada! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario