miércoles, 2 de julio de 2014

VEIEM LA PRIMERA PEL·LÍCULA!!!

Bona tarda! 

Avui hem vist la pel·lícula Una mente maravillosa.
Tracta d'un home que està obsessionat en trobar una idea matemàtica diferent i original. Des del principi de la historia el protagonista ja pateix els símptomes de l'esquizofrènia paranoide, en la qual es pateixen al·lucinacions.
John Nash és un home que no li agrada relacionar-se amb la gent, però es recolza en el seu amic i company d'habitació Charles Herman, el qual no és real. 

Al trobar aquesta idea matemàtica, li ofereixen una plaça com a professor en una universitat, on coneix la seva dona, Alicia, la qual li aporta estabilitat emocional i l'ajuda a diferenciar les persones reals de les que són fruit de la seva imaginació.
A causa d'aquestes al·lucinacions és ingressat en un hospital psiquiàtric, on el tracten i l'ajuden a fer front a la seva malaltia.
Finalment, és capaç de deixar de banda totes les persones que apareixien a la seva ment i continuar amb la seva vida d'una manera més normal. A causa d'això i pel seu treball, li premien amb un Premi Nobel. 


Hem trobat aquesta pel·lícula interessant per a la nostra investigació, ja que ens ha aportat coneixements nous com la importància del suport de la família en situacions com aquestes. També que una persona esquizofrènica pot continuar amb la seva vida normal seguint un tractament i ens ha permès fer-nos una idea de quines poden ser les sensacions i reaccions del malalt. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario