miércoles, 15 de octubre de 2014

REUNIÓ, PEL.LÍCULA I ENTREVISTA!

Bona tarda a tots!

Fa dues setmanes, vam tenir la segona reunió amb la nostra tutora del TDR, la Bea Vázquez, per ensenyar-li els nostres progressos. Es va llegir el que portàvem fins al moment i ens va dir que estava molt bé, tant referent a estructura com a contingut. Ens va animar i donar força per continuar com fins ara. Ens va proposar alguns canvis i proporcionar més fonts d’informació, com ara una pel·lícula titulada “Alguien voló sobre el nido del cuco” de Milos Forman, la qual hem de comentar amb ella per aclarir idees.

A més, el passat 10 d’octubre ens vam traslladar a Barcelona per tenir una entrevista amb el psicòleg de l’Associació Catalana de Familiars i Malalts d’Esquizofrènia (ACFAMES), ja que la directora, Mireia Oliveres, no va poder assistir.
Aquesta entrevista ens ha servit per aclarir conceptes que ja coneixíem i conèixer d’altres nous, cosa que ens fa ampliar els nostres continguts. Vam demanar si podríem assistir a una de les reunions que fan amb els malalts d’esquizofrènia o a alguna sessió amb els familiars però encara esperem resposta. Esperem que sigui positiva!


Durant aquests dies avançarem en el nostre treball el màxim possible i anirem informant dels nostres progressos.


Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario